Kan ik sleutels bij laten maken?

Als de huurovereenkomst wordt ondertekend, ontvangt je ook de sleutels van je nieuwe woning. Wij overhandigen van elk slot in de woning meerdere sleutels. Al deze sleutels moeten bij het verlaten van de woning weer worden ingeleverd.

Bijmaken van sleutels
Ons Huis geeft sleutels uit met certificaat en zonder certificaat. Sleutels zonder certificaat kun je eenvoudig door een slotenmaker bij laten maken. De certificaatsleutel is een speciale sleutel. Op deze sleutel staat een nummer dat verwijst naar een certificaat. Dat maakt dat je sleutel uniek is. De certificaatsleutel is alleen via Ons Huis bij te bestellen. De kosten zijn dan voor jou. De levertijd van certificaatsleutels is ongeveer 3 tot 4 weken.

Kosten voor nieuwe sleutels
Er kunnen diversen redenen zijn dat je nieuwe sleutels en dus nieuwe sloten wilt. Uiteraard kunnen wij de sloten vervangen. De kosten voor nieuwe sloten zijn voor jouw rekening.

Buitengesloten
Het kan gebeuren dat je jezelf hebt buitengesloten en alle sleutels liggen binnen. Wij kunnen je helpen jouw woning weer in te komen. Reservesleutels hebben we niet. Wel kan de vakman het slot uitboren of uitbreken. Hiervoor moet je wel betalen. Bij het uitboren of uitbreken van het slot moet je je kunnen legitimeren bij onze afdeling Technische service of bij onze vakman.

Buiten kantooruren, in de avonduren en het weekend, kun je bellen met onze 24 uurs servicedienst.

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.