Krijg ik een bevestiging van mijn registratie?

Nadat je jouw registratie hebt verstuurd, worden je gegevens verwerkt. Je ontvangt geen bevestiging van je registratie. Je registratie is gelukt zodra je kunt inloggen met je inlognaam en wachtwoord. In sommige gevallen moeten wij een registratie handmatig goedkeuren in het systeem. Dat gebeurt uiterlijk de volgende werkdag. Daarna kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord.

Maatregelen corona

Ons kantoor en de wijkkantoren blijven voorlopig gesloten voor vrije inloop. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats óf op afspraak en gepaste afstand. Kom dus niet naar ons kantoor als je geen afspraak hebt. De gezondheid van onze huurders en medewerkers vinden wij namelijk heel belangrijk. Bel of mail gerust als je vragen hebt!