Krijg ik een bevestiging van mijn registratie?

Nadat je jouw registratie hebt verstuurd, worden je gegevens verwerkt. Je ontvangt geen bevestiging van je registratie. Je registratie is gelukt zodra je kunt inloggen met je inlognaam en wachtwoord. In sommige gevallen moeten wij een registratie handmatig goedkeuren in het systeem. Dat gebeurt uiterlijk de volgende werkdag. Daarna kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord.

Maatregelen corona. Helaas blijven ons kantoor en de wijkkantoren voorlopig gesloten. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats. Hoe wij nu werken en wat dat voor jou betekent, lees je op informatie corona (COVID-19). Bel of mail gerust als je vragen hebt.