Krijg ik een bevestiging van mijn registratie?

Nadat je jouw registratie hebt verstuurd, worden je gegevens verwerkt. Je ontvangt geen bevestiging van je registratie. Je registratie is gelukt zodra je kunt inloggen met je inlognaam en wachtwoord. In sommige gevallen moeten wij een registratie handmatig goedkeuren in het systeem. Dat gebeurt uiterlijk de volgende werkdag. Daarna kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord.

Maatregelen Coronavirus!

Maandag 6 april vind je weer nieuwe woningen op onze website. Vanaf dan kun je ook weer reageren op ons aanbod. We werken anders dan je gewend bent. Hoe we nu lege woningen verhuren lees je onder "Het laatste nieuws".

Wij vinden de gezondheid van onze huurders en medewerkers belangrijk. Daarom zijn de deuren van ons kantoor en de wijkkantoren gesloten. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch en digitaal plaats (via 053 48 48 900 en info@onshuis.com). Uitgebreide informatie lees je onder "Het laatste nieuws" of "Corona".