Krijg ik een bevestiging van mijn registratie?

Nadat je jouw registratie hebt verstuurd, worden je gegevens verwerkt. Je ontvangt geen bevestiging van je registratie. Je registratie is gelukt zodra je kunt inloggen met je inlognaam en wachtwoord. In sommige gevallen moeten wij een registratie handmatig goedkeuren in het systeem. Dat gebeurt uiterlijk de volgende werkdag. Daarna kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord.

Maatregelen corona

Helaas blijven ons kantoor en de wijkkantoren voorlopig gesloten. Wij kiezen hiervoor omdat wij de gezondheid van onze huurders en medewerkers erg belangrijk vinden. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats. Wel pakken wij de reguliere reparaties weer op! Dus is er iets stuk? Meld dat in het portaal. Bel of mail gerust als je vragen hebt of kijk op informatie corona (COVID-19).