Krijg ik een bevestiging van mijn registratie?

Nadat je jouw registratie hebt verstuurd, worden je gegevens verwerkt. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail ter bevestiging van je registratie. Vanaf dan kun je met je inlognaam en wachtwoord direct reageren op de woningen. Als je geen bevestigingsmail ontvangt, is je registratie nog in behandeling bij een van onze medewerkers.

Vrijdag 20 april is ons kantoor om 11 uur gesloten

Vrijdag 20 april is ons kantoor om 11 uur gesloten. Voor dringende reparaties kunt u ons algemene nummer bellen: 053 48 48 900.