Krijg ik een bevestiging van mijn registratie?

Nadat je jouw registratie hebt verstuurd, worden je gegevens verwerkt. Je ontvangt geen bevestiging van je registratie. Je registratie is gelukt zodra je kunt inloggen met je inlognaam en wachtwoord. In sommige gevallen moeten wij een registratie handmatig goedkeuren in het systeem. Dat gebeurt uiterlijk de volgende werkdag. Daarna kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord.

Maatregelen corona. Helaas is ons kantoor nog steeds gesloten. Gelukkig kan wel steeds iets meer. Daarom openen wij in sommige gevallen op afspraak ons kantoor. Je bent dan van harte welkom! In welke situaties dit geldt, lees je op informatie corona (COVID-19). Bel of mail gerust als je vragen hebt, 053 48 48 900 of info@onshuis.com