Kan ik direct na het aanmaken van een registratie op woningen reageren?

Een nieuwe registratie wordt in principe direct verwerkt. Vanaf dat moment kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord en op woningen reageren. In sommige gevallen moeten wij echter handmatig een registratie goedkeuren in het systeem. Dit gebeurt uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Tot die tijd kun je niet inloggen en op woningen reageren. Wil je in de tussentijd wel een reactie op een woning plaatsen, stuur dan binnen de reactietermijn van de betreffende woning een e-mail naar de afdeling Verhuur via verhuur@onshuis.com. Vermeld in de e-mail je persoonlijke gegevens en het adres van de woning waarop je wilt reageren.

Maatregelen Coronavirus!

In verband met de Coronacrisis blijven ons kantoor en de wijkkantoren voorlopig gesloten voor vrije inloop. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats óf op afspraak en gepaste afstand. Kom dus niet naar ons kantoor als je geen afspraak hebt. De gezondheid van onze huurders en medewerkers vinden wij namelijk heel belangrijk.

Bel of mail gerust als je vragen hebt!