Kan ik direct na het aanmaken van een registratie op woningen reageren?

Een nieuwe registratie wordt in principe direct verwerkt. Vanaf dat moment kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord en op woningen reageren. In sommige gevallen moeten wij echter handmatig een registratie goedkeuren in het systeem. Dit gebeurt uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Tot die tijd kun je niet inloggen en op woningen reageren. Wil je in de tussentijd wel een reactie op een woning plaatsen, stuur dan binnen de reactietermijn van de betreffende woning een e-mail naar de afdeling Verhuur via verhuur@onshuis.com. Vermeld in de e-mail je persoonlijke gegevens en het adres van de woning waarop je wilt reageren.

Maatregelen corona. Helaas blijven ons kantoor en de wijkkantoren voorlopig gesloten. De gezondheid van onze huurders en medewerkers gaat boven alles. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats. Wel voeren wij weer reguliere reparaties uit! Dus is er iets stuk? Meld dat in het portaal of bel ons. Heb je vragen? Bel of mail gerust of kijk op informatie corona (COVID-19).