Kan ik direct na het aanmaken van een registratie op woningen reageren?

Een nieuwe registratie wordt in principe direct verwerkt. Vanaf dat moment kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord en op woningen reageren. In sommige gevallen moeten wij echter handmatig een registratie goedkeuren in het systeem. Dit gebeurt uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Tot die tijd kun je niet inloggen en op woningen reageren. Wil je in de tussentijd wel een reactie op een woning plaatsen, stuur dan binnen de reactietermijn van de betreffende woning een e-mail naar de afdeling Verhuur via verhuur@onshuis.com. Vermeld in de e-mail je persoonlijke gegevens en het adres van de woning waarop je wilt reageren.

Maatregelen corona

Helaas blijven ons kantoor en de wijkkantoren zeker tot 9 februari gesloten. Wij kiezen hiervoor omdat de gezondheid van onze huurders en medewerkers erg belangrijk voor ons is. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats. Op dit moment voeren we alleen spoedreparaties uit. Deze kun je telefonisch melden. Ons portaal staat tijdelijk uit voor het melden van reparaties. Bel of mail gerust als je vragen hebt of kijk op informatie corona (COVID-19).