Kan ik direct na het aanmaken van een registratie op woningen reageren?

Een nieuwe registratie wordt in principe direct verwerkt. Vanaf dat moment kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord en op woningen reageren. In sommige gevallen moeten wij echter handmatig een registratie goedkeuren in het systeem. Dit gebeurt uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Tot die tijd kun je niet inloggen en op woningen reageren. Wil je in de tussentijd wel een reactie op een woning plaatsen, stuur dan binnen de reactietermijn van de betreffende woning een e-mail naar de afdeling Verhuur via verhuur@onshuis.com. Vermeld in de e-mail je persoonlijke gegevens en het adres van de woning waarop je wilt reageren.

Aangepaste openingstijden

In verband met een personeelsbijeenkomst is ons kantoor op dinsdag 31 januari gesloten van 11.45 uur tot 13.30 uur. Dringende reparaties kun je melden via ons algemene telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst helpt je graag. Tot 11.45 uur en na 13.30 uur kun je ons gewoon bereiken.