Kan ik direct na het aanmaken van een registratie op woningen reageren?

Een nieuwe registratie wordt in principe direct verwerkt. Vanaf dat moment kun je inloggen met je inlognaam en wachtwoord en op woningen reageren. In sommige gevallen moeten wij echter handmatig een registratie goedkeuren in het systeem. Dit gebeurt uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Tot die tijd kun je niet inloggen en op woningen reageren. Wil je in de tussentijd wel een reactie op een woning plaatsen, stuur dan binnen de reactietermijn van de betreffende woning een e-mail naar de afdeling Verhuur via verhuur@onshuis.com. Vermeld in de e-mail je persoonlijke gegevens en het adres van de woning waarop je wilt reageren.

Aangepaste openingstijden

Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 27 mei en maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) is ons kantoor gesloten. Op dinsdag 14 juni staan we tot 13 uur voor je klaar. Dringende reparaties kun je deze dagen melden via 053 48 48 900. Heb je nog vragen? Bel of mail (info@onshuis.com) gerust!