Privacybeleid

Als de website wordt bezocht, wordt gebruik van cookies niet expliciet vermeld. Dit ligt in lijn met de regelgeving betreffende het gebruik van cookies.

Google Analytics
Ons Huis gebruikt een service van Google om het gebruik van haar website in kaart te brengen en de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Ons Huis krijgt antwoord op vragen als: ‘Wat zijn bezoekersaantallen per dag?’, ‘Welke pagina wordt het meest bezocht?’, ‘Uit welke steden komen de websitebezoekers?’.  
De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.
 
Privacyverklaring
In onze privacyverklaring kun je precies lezen welke gegevens wij van je bewaren en waarvoor wij jouw gegevens gebruiken. Heb je hier nog vragen over, vul dan ons contactformulier in. Onze privacy officer neemt contact met je op.


NB: Alle gegevens die je  invult om jezelf te registreren, worden niet geregistreerd in Google Analytics. Deze worden rechtstreeks verwerkt in onze eigen administratie. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten. Bij het gebruik van deze site is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing.

Voor algemene informatie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het aanvragen van een brochure kun je kijken op de website van Informatie Rijksoverheid (voorheen Postbus 51) of bellen met 1400 (lokaal tarief).

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.