Privacy Statement

Als de website wordt bezocht, wordt gebruik van cookies niet expliciet vermeld. Dit ligt in lijn met de regelgeving betreffende het gebruik van cookies.

Google Analytics
Ons Huis gebruikt een service van Google om het gebruik van haar website in kaart te brengen en de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten.
Ons Huis krijgt antwoord op vragen als: ‘Wat zijn bezoekersaantallen per dag?’, ‘Welke pagina wordt het meest bezocht?’, ‘Uit welke steden komen de websitebezoekers?’.  

De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.

NB: Alle gegevens die u invult om uzelf te registreren, worden niet geregistreerd in Google Analytics. Deze worden rechtstreeks verwerkt in onze eigen administratie. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten. Bij het gebruik van deze site is de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) van toepassing. Voor algemene informatie over de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het aanvragen van een brochure kunt u kijken op de website van Informatie Rijksoverheid (voorheen Postbus 51) of bellen met 1400 (lokaal tarief).

Gewijzigde openingstijden - Pinksteren

Maandag 21 mei (2e Pinksterdag) zijn wij gesloten.
Voor dringende reparaties kunt u ons algemene nummer bellen: 053 48 48 900.