Kom jij bij ons werken?

 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Wij zijn een relatief kleine en daardoor persoonlijke corporatie. Onze kernwaarden zijn persoonlijk, betrokken, samen en ontwikkelend. Met ruim 5.100 woningen verspreid over Enschede, bieden wij zo’n 10.000 mensen een thuis. Dat maakt ons trots en geeft ons energie! We zorgen niet alleen voor een kwalitatief goede en betaalbare woning, bewoners mogen er ook op rekenen dat wij ons inzetten voor een aantrekkelijke buurt die schoon, heel en veilig is.

In ons werk gaat het altijd om mensen. Wij houden van een persoonlijke benadering en voelen ons betrokken bij onze huurders en woningzoekenden, gemeente en andere partners in de wijk. We werken veel en graag met hen samen en blijven ons ontwikkelen in ons werk en als organisatie. Alleen op die manier kunnen we ons steeds sterk maken voor betaalbare huizen in leefbare buurten waar mensen met plezier wonen!

Kijk regelmatig op deze pagina. Wij plaatsen hier onze actuele vacatures.

Voor de afdeling Wonen zoeken wij een Consulent Leefbaarheid en Wonen

 

Ben je op zoek naar een interessante stage- of afstudeerplek? Stuur ons dan je motivatie en cv. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Solliciteer nu