Headers_146 Kom jij bij ons werken

Kom jij bij ons werken?

 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! We zijn een relatief kleine en daardoor persoonlijke corporatie. Onze kernwaarden zijn persoonlijk, betrokken, samen en ontwikkelend. Met ruim 5.100 woningen verspreid over Enschede, bieden we zo’n 10.000 mensen een thuis. Dat maakt ons trots en geeft ons energie! We zorgen niet alleen voor een kwalitatief goede en betaalbare woning, bewoners mogen er ook op rekenen dat we ons inzetten voor een aantrekkelijke buurt die schoon, heel en veilig is.

In ons werk gaat het altijd om mensen. We houden van een persoonlijke benadering en voelen ons betrokken bij onze huurders en woningzoekenden, gemeente en andere partners in de wijk. We werken veel en graag met hen samen en blijven ons ontwikkelen in ons werk en als organisatie. Alleen op die manier kunnen we ons steeds sterk maken voor betaalbare huizen in leefbare buurten waar mensen met plezier wonen!

Kijk regelmatig op deze pagina. We plaatsen hier onze actuele vacatures.

Momenteel zijn we opzoek naar een lid voor de Raad van Commissarissen.

 

Ben je op zoek naar een interessante stage- of afstudeerplek? Stuur ons dan je motivatie en cv. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Solliciteer nu

Aangepaste openingstijden

Op dinsdag 27 september is ons kantoor tot 12 uur geopend. Dringende reparaties kun je na 12 uur melden bij onze storingsdienst via 053 48 48 900. Heb je nog vragen? Bel of mail (info@onshuis.com) gerust!