Headers_146 Kom jij bij ons werken

Kom jij bij ons werken?

 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Wij zijn een relatief kleine en daardoor persoonlijke corporatie. Onze kernwaarden zijn persoonlijk, betrokken, samen en ontwikkelend. Met ruim 5.100 woningen verspreid over Enschede, bieden wij zo’n 10.000 mensen een thuis. Dat maakt ons trots en geeft ons energie! We zorgen niet alleen voor een kwalitatief goede en betaalbare woning, bewoners mogen er ook op rekenen dat wij ons inzetten voor een aantrekkelijke buurt die schoon, heel en veilig is.

In ons werk gaat het altijd om mensen. Wij houden van een persoonlijke benadering en voelen ons betrokken bij onze huurders en woningzoekenden, gemeente en andere partners in de wijk. We werken veel en graag met hen samen en blijven ons ontwikkelen in ons werk én als organisatie. Alleen op die manier kunnen we ons steeds sterk maken voor betaalbare huizen in leefbare buurten waar mensen met plezier wonen!

Kijk regelmatig op deze pagina. Wij plaatsen hier onze actuele vacatures.

 

Lid Raad van Commissarissen

In verband met het aflopen van de maximale benoemingstermijn van één van de leden is de Raad van Commissarissen (RvC) van Ons Huis op zoek naar een nieuw lid voor de RvC. De RvC houdt toezicht op het functioneren van het bestuur en de algemene gang van zaken binnen Ons Huis. Vanuit haar klankbordrol fungeert de RvC als sparringpartner voor de bestuurder in het ontwikkelen van strategisch beleid en in gesprekken over de positionering van de corporatie in het maatschappelijk speelveld. Daarnaast fungeert de Raad van Commissarissen als werkgever voor het bestuur.

Voor Ons Huis zoekt ERLY een betrokken toezichthouder met bestuurlijke ervaring, kennis van governance en affiniteit met juridische vraagstukken. In de profielschets op de website van Erly tref je nadere informatie aan over Ons Huis, de RvC en het gewenste profiel van het nieuwe lid RvC. Via deze site kun je ook solliciteren.

Maatregelen corona

Helaas blijven ons kantoor en de wijkkantoren voorlopig gesloten. Wij kiezen hiervoor omdat wij de gezondheid van onze huurders en medewerkers erg belangrijk vinden. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats. Wel pakken wij de reguliere reparaties weer op! Dus is er iets stuk? Meld dat in het portaal. Bel of mail gerust als je vragen hebt of kijk op informatie corona (COVID-19).