Headers_146 Kom jij bij ons werken

Kom jij bij ons werken?

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Wij zijn een relatief kleine en daardoor persoonlijke woningcorporatie. Onze kernwaarden zijn persoonlijk, betrokken, samen en ontwikkelend. Met ruim 5.100 woningen verspreid over Enschede bieden wij circa 10.000 mensen een thuis. Dat maakt ons trots en geeft ons energie! We zorgen niet alleen voor een kwalitatief goede en betaalbare woning, bewoners kunnen ook rekenen op onze inzet voor een aantrekkelijke wijk die schoon, heel en veilig is.

Ons werk gaat altijd over mensen. We houden van een persoonlijke benadering en voelen ons betrokken bij onze huurders en woningzoekenden, de gemeente en andere partners in de wijk. We werken veel en werken graag met hen samen en blijven ons ontwikkelen in ons werk en als organisatie. Alleen zo kunnen we sterk blijven voor betaalbare woningen in leefbare wijken waar mensen gelukkig leven!

Check deze pagina regelmatig. Hier plaatsen we onze actuele vacatures.

Ben je op zoek naar een interessante stage- of afstudeerplek? Stuur ons dan je motivatie en cv. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen!

(( Nu solliciteren ))

 

Op dit moment zoeken we:

Twee leden Raad van Commissarissen (aandachtsgebieden Volkshuisvesting en Vastgoed & duurzaamheid)

Coördinator KCC (klantcontactcentrum)

Data-analist