Headers_146 Kom jij bij ons werken

Kom jij bij ons werken?

 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Wij zijn een relatief kleine en daardoor persoonlijke corporatie. Onze kernwaarden zijn persoonlijk, betrokken, samen en ontwikkelend. Met ruim 5.100 woningen verspreid over Enschede, bieden wij zo’n 10.000 mensen een thuis. Dat maakt ons trots en geeft ons energie! We zorgen niet alleen voor een kwalitatief goede en betaalbare woning, bewoners mogen er ook op rekenen dat wij ons inzetten voor een aantrekkelijke buurt die schoon, heel en veilig is.

In ons werk gaat het altijd om mensen. Wij houden van een persoonlijke benadering en voelen ons betrokken bij onze huurders en woningzoekenden, gemeente en andere partners in de wijk. We werken veel en graag met hen samen en blijven ons ontwikkelen in ons werk én als organisatie. Alleen op die manier kunnen we ons steeds sterk maken voor betaalbare huizen in leefbare buurten waar mensen met plezier wonen!

Kijk regelmatig op deze pagina. Wij plaatsen hier onze actuele vacatures.

 

Op dit moment zoeken wij een:

HR adviseur

 

Gewijzigde openingstijden. Op donderdag 13 en vrijdag 14 mei zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Ook mail beantwoorden we niet. Natuurlijk kun je deze dagen wel spoedreparaties melden op 053 48 48 900. Heb je een andere vraag? Bel of mail ons dan op maandag, dinsdag of woensdag!

Maatregelen corona. Helaas blijven ons kantoor en de wijkkantoren voorlopig gesloten. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats. Hoe wij nu werken en wat dat voor jou betekent, lees je op informatie corona (COVID-19). Bel of mail gerust als je vragen hebt.