Headers_Kom jij bij ons werken_nieuw

Kom je bij ons werken?

 

Op dit moment hebben wij twee vacatures.

Allround vakman

Wij zijn op zoek naar een allround vakman/-vrouw voor 32-36 uur per week. Ben jij een kei in het uitvoeren van reparaties bij huurders thuis? Vind je het daarnaast leuk onze huurders een luisterend oor te bieden? En ben je in staat problemen 'achter de voordeur' te signaleren? Lees dan snel het volledige profiel en solliciteer vandaag nog!

Solliciteer nu

 

Senior woonconsulent

Voor de afdeling Wonen zoeken wij een senior woonconsulent. Vind jij het leuk er alles aan te doen om onze huurders met plezier in hun huis en wijk te laten wonen? En deel jij onze visie dat wij als sociale woningcorporatie een bijdrage moeten leveren aan de maatschappij? Dan zoeken wij jou!

Kijk voor meer informatie in de vacature en solliciteer! Je sollicitatie kun je richten aan Siebert & Wassink (zie gegevens in de vacaturetekst).

 

 

Maatregelen Coronavirus!

Maandag 6 april vind je weer nieuwe woningen op onze website. Vanaf dan kun je ook weer reageren op ons aanbod. We werken anders dan je gewend bent. Hoe we nu lege woningen verhuren lees je onder "Het laatste nieuws".

Wij vinden de gezondheid van onze huurders en medewerkers belangrijk. Daarom zijn de deuren van ons kantoor en de wijkkantoren gesloten. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch en digitaal plaats (via 053 48 48 900 en info@onshuis.com). Uitgebreide informatie lees je onder "Het laatste nieuws" of "Corona".