Afbeelding: WOONBELEVINGSONDERZOEK

Woonbelevingsonderzoek van start!

10 mei 2022

Ons Huis start samen met woningcorporaties Domijn en De Woonplaats vanaf 9 mei met een woonbelevingsonderzoek. In het onderzoek staat centraal wat je als huurder vindt van jouw woning en buurt. Al onze huurders ontvangen een e-mail met de vraag om de vragenlijst digitaal in te vullen.

Doe je mee?
Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Je hebt tot 22 mei de tijd om het onderzoek digitaal in te vullen. Daarna kan ook telefonisch contact met je worden opgenomen. Het onderzoek ronden we begin juli af. Jouw antwoorden worden anoniem verwerkt en je gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt.

Kans op prijs
Onder alle deelnemers verloten we per corporatie 10 waardebonnen van € 50,- voor de Intratuin. Aan het einde van de vragenlijst kun je toestemming geven om je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres aan ons te geven. We kunnen dan contact met je opnemen als je een prijs hebt gewonnen.

Wie voert dit onderzoek uit?
KWH, het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties, voert dit onderzoek uit. Informatie vind je op www.kwh.nl/voor-huurders. De vragenlijsten worden verstuurd door DESAN Research Solutions.

Vragen?
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via 053 48 48 900 of stuur een e-mail naar info@onshuis.com.