Afbeelding: coronavirus

Weer woningaanbod vanaf 6 april

3 april 2020

Maandag 6 april vind je weer nieuwe woningen op onze website. Vanaf dan kun je ook weer reageren op ons aanbod. We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om onze processen aan te passen, zodat we onze woningen kunnen verhuren met zo min mogelijk fysiek contact. Dat doen we voor jouw gezondheid èn die van onze medewerkers.

Als je kandidaat bent voor een woning, dan informeren wij je uitgebreid over de aangepaste werkwijze zolang de maatregelen rondom het coronavirus actief zijn. We hebben een aantal dingen aangepast:

  • We handelen zoveel mogelijk telefonisch en digitaal af.
  • De woningen die we plaatsen op onze website zijn leeg. Dit houdt in dat er vaak geen overnamezaken zijn. Je bezichtigt altijd een lege woning. Hier is géén medewerker van Ons Huis bij.
  • Als je een uitnodiging krijgt voor een bezichtiging, kun je naar ons kantoor komen om de sleutel op te halen. Dit doe je alleen. Er ligt dan een envelop met de sleutel voor je klaar, op een apart tafeltje in de hal. Heb je vragen dan moet je deze telefonisch stellen; er zit geen medewerker achter de balie. Je mag alleen komen als je gezond bent. Ben je verkouden, hoest je of heb je koorts, blijf dan thuis.
  • Je kunt de gevraagde inkomensgegevens en andere benodigde documenten voor een woningacceptatie digitaal aanleveren. Dat kan via verhuur@onshuis.com. Lukt dat niet dan doe je de documenten in een envelop en gooi deze in onze brievenbus. Wel graag alles in 1 keer aanleveren. 
  • Het tekenen van de huurovereenkomst gebeurt digitaal en op afstand. De sleutels van de nieuwe woning kun je ophalen op kantoor. Dit doe je alleen. Er ligt dan een envelop met de sleutel voor je klaar, op een apart tafeltje in de hal. Heb je vragen dan moet je deze telefonisch stellen; er zit geen medewerker achter de balie. Je mag alleen komen als je gezond bent. Ben je verkouden, hoest je of heb je koorts, blijf dan thuis
  • Na afloop van de coronacrisis nemen we contact met je op. Stel dan de vragen die je hebt.

Op dinsdag 25 juni zijn we vanaf 13 uur in onze wijken te vinden. Ons kantoor bezoeken of bellen kan die dag tot 13 uur. Spoedreparaties kun je uiteraard wel melden via het telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst staat je graag te woord.