Afbeelding: Winnaar BBB 2022

Winnaar Beste Buur Bokaal bekend

24 september 2022

Meneer Bihari is de winnaar van de Beste Buur Bokaal in Enschede! In moeilijke tijden stond hij kaar voor een buurman die het moeilijk had, en dat doet hij nog steeds.

De nominatie: "Een paar maanden geleden veroorzaakte een van de bewoners van het complex flink wat overlast. Meneer Bihari is toen met deze buurman in gesprek gegaan en heeft meneer geholpen. Hij heeft de buurman ondersteund in gesprekken en hem aangespoord aan te kloppen bij diverse instanties. Nu gaan meneer Bihari en de buurman elke week samen koken en maken ze samen contact met andere bewoners. Hij nam de buurman bijvoorbeeld mee naar een bewonersmiddag en hielp hem tijdens gesprekken met de woningbouw om te zoeken naar duurzame oplossingen."

Vanmorgen kreeg meneer Bihari de bokaal uitgereikt van Roelof Bleker, burgemeester van Enschede. Mooi om te zien dat buren elkaar zo kunnen helpen. Een terechte winnaar!

Tijdelijk geen woningaanbod

 

Van 14 tot 28 maart hebben we tijdelijk geen woningaanbod. Ook kun je je tijdelijk niet inschrijven als woningzoekende. Vanaf 28 maart vind je alle woningen van Ons Huis en die van 12 andere woningcorporaties uit de regio op WoningHuren.nl. Vanaf dan kun je je ook weer als woningzoekende inschrijven. Je hoeft niet bang te zijn dat je een huis mist. Alle huizen komen gewoon op WoningHuren.nl voorbij. Nu al meer weten? Kijk alvast op WoningHuren.nl en lees de meest gestelde vragen.