Afbeelding: Syncope 1

Verkoop Syncope Hengelo

20 januari 2023

Ons Huis heeft het wooncomplex Syncope in Hengelo verkocht aan Grouwels Vastgoed. De reden voor deze verkoop is dat Ons Huis haar strategische koers heeft herijkt en zich vanaf nu wil concentreren op de kernportefeuille in Enschede. Ons Huis heeft relatief weinig bezit in Hengelo. Toch is ze wettelijk verplicht prestatieafspraken te maken met de gemeente Hengelo. De verkoop van Syncope zorgt ervoor dat Ons Huis zich vanaf nu kan focussen op Enschede. En dat ze met de vrijgekomen capaciteit kan investeren in Enschede!

Het wooncomplex Syncope bestaat uit 17 appartementen in de vrije sector huur. In 2011 nam Ons Huis de appartementen over, omdat ze niet meegingen als koopwoning in de particuliere markt.

Het openbare verkoopproces is zorgvuldig doorlopen volgens de regels die gelden bij de verkoop van corporatiewoningen. Hierin adviseerde Resi Ons Huis commercieel en was Core Notariaat betrokken als juridisch adviseur.

Yolanda Winkelhorst, directeur-bestuurder bij Ons Huis: “Ik ben blij dat we met Grouwels een betrouwbare partij hebben gevonden, die de belangen van onze huurders respecteert. Hierdoor hebben we alle vertrouwen in een goede overgang voor onze huurders.“

Grouwels Vastgoed is verheugd met de aankoop, waarmee ze een modern en duurzaam complex toevoegen aan de portefeuille.

Aangepaste openingstijden

In verband met een personeelsbijeenkomst is ons kantoor op dinsdag 31 januari gesloten van 11.45 uur tot 13.30 uur. Dringende reparaties kun je melden via ons algemene telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst helpt je graag. Tot 11.45 uur en na 13.30 uur kun je ons gewoon bereiken.