Afbeelding: voorgevel

Vergunning hoekpand Velve-Lindenhof is aangevraagd

1 november 2022

De aanvraag van de omgevingsvergunning voor het pand op de hoek van de Van Leeuwenhoekstraat met de Snelliusstraat is officieel ingediend bij de Gemeente. Het behandelen van deze aanvraag duurt zeker 14 weken. Dat betekent dat de vergunning op z’n vroegst begin februari 2023 wordt verleend.

Als de vergunning binnen is, starten we in het pand met de bouw van 3 appartementen voor 1- en 2-persoonshuishoudens.

Nu zijn we nog volop bezig met het uitwerken van de precieze plannen voor de appartementen. Als alles duidelijk is, starten we met de verhuur ervan. Dat doen we via ons reguliere verhuurproces. Houd onze website en socials in de gaten. Daarop laten we weten wanneer je op de appartementen kunt reageren.

Tijdelijk geen woningaanbod

 

Van 14 tot 28 maart hebben we tijdelijk geen woningaanbod. Ook kun je je tijdelijk niet inschrijven als woningzoekende. Vanaf 28 maart vind je alle woningen van Ons Huis en die van 12 andere woningcorporaties uit de regio op WoningHuren.nl. Vanaf dan kun je je ook weer als woningzoekende inschrijven. Je hoeft niet bang te zijn dat je een huis mist. Alle huizen komen gewoon op WoningHuren.nl voorbij. Nu al meer weten? Kijk alvast op WoningHuren.nl en lees de meest gestelde vragen.