Afbeelding: gekleurd houten huisje

Tijdelijk geen woningaanbod

7 maart 2023

Van 14 tot 28 maart bieden we tijdelijk geen huizen aan. Op dinsdag 28 maart gaat WoningHuren.nl live. Vanaf dan kun je daar zoeken én reageren op huizen.

Nieuwe website om een huis te vinden
Op WoningHuren.nl vind je straks het woningaanbod van Ons Huis én 12 andere woningcorporaties uit de regio. Samen willen we het vinden van een huis zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. De corporaties verhuren huizen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten. Je hebt nog maar één inschrijving nodig om op woningen van alle corporaties te reageren. Handig als je in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als er meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar je zoekt.

WoningHuren.nl - woningaanbod
We werken nu hard aan de nieuwe website. We zorgen ervoor dat onze woningen vanaf 28 maart op WoningHuren.nl te vinden zijn. Daarom is er nu tijdelijk geen woningaanbod. Je hoeft niet bang te zijn dat je een huis misloopt. Alle woningen komen gewoon op WoningHuren.nl voorbij.

Meer weten?
Neem alvast een kijkje op WoningHuren.nl. Daar vind je een overzicht van veel gestelde vragen met antwoorden. Uiterlijk begin april sturen we al onze woningzoekenden meer informatie over WoningHuren.nl. Bijvoorbeeld over hoe de website werkt en hoe je de eerste keer jouw inschrijving moet activeren op WoningHuren.nl.

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.