Afbeelding: logo woonbond

Registratiepunt Huurcommissie

13 juli 2020

Kun je door de coronacrisis de huur van jouw woning niet meer betalen en denkt jouw verhuurder niet met je mee? Registreer dat dan bij het online registratiepunt dat de Huurcommissie heeft opgezet op verzoek van minister Ollongren.

De Huurcommissie houdt voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bij of verhuurders maatwerk leveren aan huurders die door coronacrisis in financiële problemen zijn gekomen. Het invullen van de vragen is alleen voor het verzamelen van gegevens. De Huurcommissie neemt de registraties niet inhoudelijk in behandeling.

Heb je geen toegang tot internet, dan kun je je registratie telefonisch doen via de helpdesk van de Huurcommissie (telefoonnummer 070-3754300). De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Maatregelen Coronavirus!

In verband met de Coronacrisis blijven ons kantoor en de wijkkantoren voorlopig gesloten voor vrije inloop. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats óf op afspraak en gepaste afstand. Kom dus niet naar ons kantoor als je geen afspraak hebt. De gezondheid van onze huurders en medewerkers vinden wij namelijk heel belangrijk.

Bel of mail gerust als je vragen hebt!