Afbeelding: logo woonbond

Registratiepunt Huurcommissie

13 juli 2020

Kun je door de coronacrisis de huur van jouw woning niet meer betalen en denkt jouw verhuurder niet met je mee? Registreer dat dan bij het online registratiepunt dat de Huurcommissie heeft opgezet op verzoek van minister Ollongren.

De Huurcommissie houdt voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties bij of verhuurders maatwerk leveren aan huurders die door coronacrisis in financiële problemen zijn gekomen. Het invullen van de vragen is alleen voor het verzamelen van gegevens. De Huurcommissie neemt de registraties niet inhoudelijk in behandeling.

Heb je geen toegang tot internet, dan kun je je registratie telefonisch doen via de helpdesk van de Huurcommissie (telefoonnummer 070-3754300). De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Gewijzigde openingstijden

Op donderdag 25 mei zijn we vanaf 12 uur telefonisch niet bereikbaar. Ons kantoor is wel geopend!

 

Op maandag 29 mei - 2e pinksterdag - is ons kantoor gesloten. Deze dag kun je alleen spoedreparaties doorgeven via 053 48 48 900. Onze storingsdienst helpt je graag. We wensen je een fijn pinksterweekend!