Afbeelding: coronavirus

Ons Huis belt met huurders

30 maart 2020

De maatregelen om het coronavirus te bedwingen trekken een zware wissel op ons allemaal. Dagelijkse activiteiten zoals boodschappen doen, op bezoek gaan bij de buren of naar een sociale activiteit zijn niet of nauwelijks mogelijk.

Op dit moment is onze dienstverlening anders dan je van ons gewend bent. Dat betekent niet dat we jou vergeten zijn! We zijn daarom begonnen met het bellen van onze bewonerscommissies. Gewoon om te horen hoe het gaat.

Met onze huurders zoeken we contact. We bellen mensen die geen emailadres hebben om te vragen hoe het met hen gaat. Ook vragen we naar hun emailadres zodat we hen in de toekomst ook digitaal kunnen bereiken.

Natuurlijk spreken we iedereen het liefst face-to-face. Helaas is dat in deze corona-crisis even niet mogelijk. Maar je kunt ons wel bellen.

Dus… heb je een vraag of wil je gewoon je hart luchten? Bel dan met een van onze wijkbeheerders. Zij luisteren graag!

Axel Oude Veldhuis (053 48 48 936)

Ronald Eeltink (053 48 48 937)

Ook zijn we bereikbaar op ons algemene telefoonnummer: 053 48 48 900.

 

Een goede gezondheid gewenst!

 

Warme groet,

Ons Huis

 

Maatregelen corona

Helaas blijven ons kantoor en de wijkkantoren zeker tot 9 februari gesloten. Wij kiezen hiervoor omdat de gezondheid van onze huurders en medewerkers erg belangrijk voor ons is. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats. Op dit moment voeren we alleen spoedreparaties uit. Deze kun je telefonisch melden. Ons portaal staat tijdelijk uit voor het melden van reparaties. Bel of mail gerust als je vragen hebt of kijk op informatie corona (COVID-19).