Afbeelding: Lg_WoningHuren.nl_RGB

Nieuw: WoningHuren.nl

13 februari 2023

Vanaf eind maart 2023 vind je het woningaanbod van Ons Huis en 12 andere woningcorporaties op WoningHuren.nl. Een huurhuis zoeken en reageren gaat dan via www.WoningHuren.nl.

Alle (sociale) huurhuizen op één website
Eenvoudig zien welke huizen beschikbaar zijn én meteen reageren. Dankzij de samenwerking van dertien corporaties, verenigd in WoON Twente, is dat straks mogelijk. Samen willen we het vinden van een huis zo makkelijk mogelijk maken voor woningzoekenden. Op WoningHuren.nl vind je straks het aanbod van alle deelnemende corporaties. De corporaties verhuren huizen in Twente, de Achterhoek en sommigen ook daarbuiten.

Eén inschrijving
Je hebt nog maar één inschrijving nodig om op huizen van alle corporaties te reageren. Handig als je in meerdere gemeenten op zoek bent naar een huis. Of als er meerdere corporaties huizen aanbieden in de gemeente waar je zoekt.

Woningcorporaties die meedoen
Van deze corporaties vind je straks alle woningadvertenties op WoningHuren.nl:  

Beter Wonen 

De Goede Woning 

De Woonplaats 

Domijn 

Mijande Wonen 

Ons Huis 

Reggewoon 

Sint Joseph Almelo 

Viverion 

WBO Wonen 

Welbions 

Wonen Delden 

Woningstichting Tubbergen 

 

 

Jouw inschrijving
Sta je nu ingeschreven bij ons of een van de andere corporaties? Dan ontvang je deze week een of meerdere berichten over je inschrijving. Als je wilt dat we je gegevens gratis meenemen naar WoningHuren.nl, hoef je niets te doen. Wij regelen dit voor je.

Liever je gegevens niet delen? Geen probleem. Geef dit dan voor 10 maart aan ons door. In het bericht lees je hoe je dat moet doen. Wil je je op een later moment weer inschrijven? Dat kan altijd. Je betaalt dan wel € 25,- inschrijfkosten. Als je in de toekomst wilt blijven zoeken naar een huurwoning, raden we je aan om jouw gegevens nu gratis over te laten zetten naar WoningHuren.nl.

Sta je ingeschreven als woningzoekende bij ons of een van de andere corporaties en heb je geen mail of brief ontvangen hierover? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
We werken hard aan de nieuwe website. Uiterlijk begin april sturen we alle woningzoekenden meer informatie over WoningHuren.nl. Bijvoorbeeld over hoe de website werkt en hoe je de eerste keer jouw inschrijving moet activeren op WoningHuren.nl. Tot die tijd blijf je gewoon zoeken en reageren zoals je dat gewend bent.

Heb je vragen over WoningHuren.nl? Lees dan de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, bel ons dan gerust of mail naar woninghuren@onshuis.com.

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.