Afbeelding: fabrieksschool_jwd_01-klein

Loft te huur in Fabrieksschool

8 november 2019

Wij hebben een loft te huur in de Fabrieksschool! De Fabrieksschool ligt in het bruisende centrum van Enschede, op de hoek van Noorderhagen en Kloosterstraat, met uitzicht op het Willem Wilminkplein.  Voor meer informatie, de inkomenseisen en een plattegrond van deze loft verwijzen wij je naar ons actuele woningaanbod.

Wil je in aanmerking  komen voor deze loft dan kun je via ons  actuele woningaanbod reageren. Daarnaast vragen wij je om een motivatiebrief naar ons te sturen via verhuur@onshuis.com. In deze brief lezen wij graag waarom je zou willen wonen op deze unieke locatie en waarom jij de juiste kandidaat hiervoor bent. Op basis van het inkomen loten wij een kandidaat. De motivatiebrief bepaalt of deze kandidaat wordt benaderd.

Ben jij kandidaat en zijn wij overtuigd van jouw brief, dan nodigen wij je uit voor een afspraak met onze woonconsulent. Daarna bezichtig je de loft samen met onze opzichter. Ons Huis wijst toe en beoordeelt of de geschikte kandidaat voor de loft is gevonden.

Heb je vragen dan kun je bellen met onze afdeling verhuur via telefoonnummer 053-4848900 of reageren via de mail op verhuur@onshuis.com. Je kunt reageren vanaf 8 november tot en met 14 november 2019.

Gewijzigde openingstijden. Op donderdag 13 en vrijdag 14 mei zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Ook mail beantwoorden we niet. Natuurlijk kun je deze dagen wel spoedreparaties melden op 053 48 48 900. Heb je een andere vraag? Bel of mail ons dan op maandag, dinsdag of woensdag!

Maatregelen corona. Helaas blijven ons kantoor en de wijkkantoren voorlopig gesloten. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats. Hoe wij nu werken en wat dat voor jou betekent, lees je op informatie corona (COVID-19). Bel of mail gerust als je vragen hebt.