Afbeelding: fabrieksschool_jwd_01-klein

Loft te huur

16 januari 2019

Wij hebben een loft te huur in de Fabrieksschool! De Fabrieksschool ligt in het bruisende centrum van Enschede, op de hoek van Noorderhagen en Kloosterstraat, met uitzicht op het Willem Wilminkplein.  Voor meer informatie, de inkomenseisen en een plattegrond van deze loft verwijzen wij u naar ons actuele woningaanbod.

Wilt u in aanmerking  komen voor deze loft dan kunt u via ons  actuele woningaanbod reageren. Daarnaast vragen wij u een motivatiebrief naar ons te sturen via verhuur@onshuis.com. In deze brief horen wij graag waarom u zou willen wonen op deze unieke locatie en waarom u de juiste kandidaat hiervoor denkt te zijn.  Op basis van het inkomen wordt een kandidaat geloot. De motivatiebrief bepaalt of deze kandidaat wordt benaderd. Zijn wij overtuigd dan nodigen wij de kandidaat uit voor een afspraak met onze woonconsulent. Daarna kan de woning, samen met onze opzichter, worden bekeken. Ons Huis wijst toe en beoordeelt of de geschikte kandidaat voor de loft is gevonden.

Heeft u vragen dan kunt u bellen met onze afdeling verhuur via telefoonnummer 053-4848900 of reageren via de mail op verhuur@onshuis.com.