Afbeelding: Ik zoek een huis in enschede

ikzoekeenhuisinenschede.nl: alle huizen in Enschede op één website

17 juni 2019

Woningcorporaties Ons Huis, Domijn en De Woonplaats hebben de handen ineen geslagen. Het resultaat: een gezamenlijke website waar het volledige Enschedese huuraanbod te vinden is. Zo willen we het voor u als woningzoekende makkelijker maken. Het is alweer een tijdje geleden dat wij www.ikzoekeenhuisinenschede.nl lanceerden dus we brengen het graag weer even onder de aandacht.

De kracht van samenwerken
Met z’n drieën zetten we ons in voor goed en fijn wonen in de gemeente Enschede. Samen hebben we meer dan 25.000 huurwoningen in Enschede en omgeving, zowel in de sociale verhuur als in de vrije sector. Door onze krachten te bundelen maken we het zoeken naar woonruimte iets makkelijker. Op www.ikzoekeenhuisinenschede.nl  wordt dagelijks het nieuwe woningaanbod verzameld: zo vindt u alle beschikbare huurhuizen op één website. Als u een leuke woning heeft gezien op ikzoekeenhuisinenschede.nl klikt u op de advertentie om naar de verhurende woningcorporatie te gaan. Daar kunt u reageren op de woning. Handig toch?

Wilt u een huis huren in Enschede? Houd dan www.ikzoekeenhuisinenschede.nl goed in de gaten voor het complete huuraanbod.

 

Maatregelen corona. Helaas is ons kantoor nog steeds gesloten. Gelukkig kan wel steeds iets meer. Daarom openen wij in sommige gevallen op afspraak ons kantoor. Je bent dan van harte welkom! In welke situaties dit geldt, lees je op informatie corona (COVID-19). Bel of mail gerust als je vragen hebt, 053 48 48 900 of info@onshuis.com