Afbeelding: QR code Pensioen in Enschede

Doet u ook mee aan het onderzoek 'Pensioen in Enschede'?

3 februari 2022

Bent u tussen de 60 en 67 jaar en woont u in Enschede? Dan willen we graag van u weten hoe u denkt over de periode waarin u lekker van uw pensioen mag genieten. Wat gaat u doen? Lange reizen maken? Verhuizen? Vrijwilligerswerk doen? Blijft uw huishoudboekje kloppend?

Een aantal Enschedese organisaties wil hier graag meer inzicht in hebben. Zodat zij beter rekening kunnen houden met uw wensen en behoeften. Dat zijn onder andere de gemeente, Ons Huis, Domijn, De Woonplaats, welzijnsorganisatie Alifa, RABO-bank, maar ook de vrijwilligerscentrale M-pact, Humanitas en de seniorenorganisaties (KBO, PCOB, Seniorenplatform en Stichting 55+).

Meedoen aan het onderzoek

We nodigen u van harte uit om mee te doen aan het onderzoek over uw plannen en wensen na uw pensioen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en is mogelijk tot en met 27 februari 2022. Uw antwoorden worden niet gekoppeld aan uw gegevens. Daarmee is uw privacy verzekerd.

U kunt de vragenlijst invullen door deze link te gebruiken https://nl.surveymonkey.com/r/HGGX7ZG of de QR-code te scannen.

Vragen?

Als u vragen heeft over het onderzoek, kunt u Saskia van Veen mailen via saskia.vanveen@kbo-pcob.nl. Zij is programmamedewerker van het landelijke programma Samen Ouder Worden.