Afbeelding: Compilatie Burendag 2022 Boswinkel

Burendag in Boswinkel

26 september 2022

Afgelopen zaterdag was het burendag. Dat betekende opruimdag in Boswinkel! Deze buurt wordt vernieuwd. Dat betekent dat mensen moeten verhuizen. Om een handje te helpen met alle spullen, organiseerden we een opruimdag voor de wijk. Een dag lang konden alle bewoners hun meubels in containers zetten. Het Goed was erbij voor meubels die hergebruikt kunnen worden. Dat is natuurlijk een stuk duurzamer dan weggooien, en het voorkomt dat meubels op straat komen te staan.

Ook was er een workshop onder leiding van Mr. Graffiti. Deze workshop organiseerden we samen met Alifa. Met buurtkinderen bespoot Mr. Graffiti beplating die we straks op de bouwhekken aan de Burgemeester van Veenlaan plaatsen. Wat een geweldig resultaat! Verder mochten we het springkussen lenen van Jumbo Enschede (Burgemeester van Veenlaan) en zorgde 't Ni-Je Terphoes voor eten en drinken. Het was een geslaagde dag!

Op dinsdag 25 juni zijn we vanaf 13 uur in onze wijken te vinden. Ons kantoor bezoeken of bellen kan die dag tot 13 uur. Spoedreparaties kun je uiteraard wel melden via het telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst staat je graag te woord.