Afbeelding: BesteBuurBokaal_1

Beste Buur Bokaal - Nomineer je buur!

13 juli 2020

Tot 1 augustus kun jij je buurman of -vrouw nomineren voor de Beste Buur Bokaal. Zeker in een tijd waarin we geconfronteerd worden met het coronavirus zien we hoe belangrijk buren voor elkaar zijn. Heb jij een buur die veel voor jou of anderen doet? Nomineer hem of haar dan via de website www.bestebuurbokaal.nl. Hier lees je ook meer over dit mooie project.

Geef bij je nominatie ook een motivatie, waarom je vindt dat jouw buurman of buurvrouw de Beste Buur Bokaal verdient. Bij de keuze straks is deze motivatie belangrijk voor de jury. Maak gebruik van voorbeelden. Bij deze prijs gaat het om ‘de stille kracht’, het is vaak de buur die niet in het middelpunt staat en het verdient om gewaardeerd te worden. We kijken uit naar bijzondere burenverhalen!

Uitreiking op Burendag

De uitreiking van de Beste Buur Bokaal vindt plaats op 26 september op de jaarlijkse Burendag. In alle elf deelnemende gemeenten is er voor de winnende buur een bokaal en een passende prijs.

Maatregelen corona

Helaas blijven ons kantoor en de wijkkantoren zeker tot 9 februari gesloten. Wij kiezen hiervoor omdat de gezondheid van onze huurders en medewerkers erg belangrijk voor ons is. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch (053 48 48 900) en digitaal (info@onshuis.com) plaats. Op dit moment voeren we alleen spoedreparaties uit. Deze kun je telefonisch melden. Ons portaal staat tijdelijk uit voor het melden van reparaties. Bel of mail gerust als je vragen hebt of kijk op informatie corona (COVID-19).