Afbeelding: Foto pand Ons Huis

Berichtgeving in de media

30augustus 2021

Op dit moment is er in de media veel aandacht voor Ons Huis naar aanleiding van een aantal recente gebeurtenissen. Er komen veel vragen bij ons binnen over de berichten en dat snappen we heel goed. We lichten daarom graag het een en ander toe.

Vannacht zijn er vernielingen geweest bij ons pand. Daar zijn wij en onze medewerkers heel erg van geschrokken. De politie doet onderzoek. Helaas kunnen we er nu niet meer over zeggen.

Verder is er in de media en de politiek veel aandacht voor de situatie van de zusjes die graag in hun woning willen blijven nadat hun moeder eind vorig jaar is overleden. We willen graag samen met de zusjes tot een toekomstbestendige oplossing komen. We hebben ze inmiddels gesproken en hopen dat de oplossing snel duidelijk is, zodat we hier meer over kunnen zeggen.

Aangepaste openingstijden

In verband met een personeelsbijeenkomst is ons kantoor op dinsdag 31 januari gesloten van 11.45 uur tot 13.30 uur. Dringende reparaties kun je melden via ons algemene telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst helpt je graag. Tot 11.45 uur en na 13.30 uur kun je ons gewoon bereiken.