Afbeelding: 220905 Karin Cornelissen

Afscheid als commissaris bij Ons Huis

6 september 2022

Per september treedt Karin Cornelissen af als lid van de Raad van Commissarissen van Ons Huis.

Karin: "Vanaf januari 2020 ben ik met heel veel genoegen lid geweest van de Raad van Commissarissen van Ons Huis. Er is de afgelopen jaren veel gebeurd en ik ben trots op hoe Ons Huis er op dit moment voor staat. Voor mij persoonlijk kwam er de afgelopen maanden een kans voorbij om voorzitter te worden van de RvC van Vechtdal Wonen. Zowel Ons Huis als Vechtdal Wonen zijn actief in Enschede. We hebben binnen de RvC de risico’s hiervan gewogen en de belangen van de huurders en de organisaties centraal gesteld. Om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen, heb ik de keuze gemaakt om per 15 september te starten als voorzitter bij Vechtdal Wonen en dus afscheid te nemen van Ons Huis.

Ik dank mijn collega-commissarissen bij Ons Huis, Yolanda Winkelhorst als directeur-bestuurder, medewerkers, leden van het MT, de staf, de OR en de huurdersvereniging voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren. Er is hard gewerkt, we hebben goede discussies gevoerd. Soms was het pittig, maar gelukkig was er ook de nodige humor. Ik wens iedereen heel veel succes en plezier bij alle prachtige projecten die Ons Huis op de rol heeft staan. Ik blijf dat, weliswaar van afstand, met veel belangstelling volgen. En wie weet, tot ziens!"

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.