Afbeelding: Dat verdient een bloemetje

40 jaar huurderschap wordt beloond!

4 november 2019

Ons Huis zet haar huurders die 40 jaar of langer aaneengesloten bij Ons Huis huren graag in het zonnetje. In januari 2020 organiseert Ons Huis voor deze huurders een gezellige middag. De precieze invulling van deze middag is nog niet bekend, maar Ons Huis zet zich er voor in dat deze huurders een fijne middag gaan beleven!

Ons Huis heeft huurders die op grond van leeftijd voor deze middag in aanmerking kunnen komen, een brief gestuurd. Via een antwoordstrook kan de huurder aangeven waar hij of zij gewoond heeft. Zijn deze woningen inderdaad altijd via Ons Huis gehuurd dan volgt de uitnodiging voor de middag. Natuurlijk kan bij Ons Huis of bij de postbezorging iets mis zijn gegaan, waardoor niet alle betreffende huurders de brief hebben ontvangen. Ons Huis plaatst daarom ook een oproep op social media en in het Huis aan Huis Enschede.

Alle huurders die al minimaal 40 jaar trouw huurder zijn van Ons Huis en geen brief hebben ontvangen, kunnen Ons Huis laten weten in welke woningen ze vanaf 1980 hebben gewoond. Dit kan via info@onshuis.com of via 053 48 48 900. De huurder krijgt dan alsnog alle informatie.

Op dinsdag 25 juni zijn we vanaf 13 uur in onze wijken te vinden. Ons kantoor bezoeken of bellen kan die dag tot 13 uur. Spoedreparaties kun je uiteraard wel melden via het telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst staat je graag te woord.