Afbeelding: Hoekpand Velve impressie

3 unieke appartementen in Velve: eind 2023 te huur

7 juli 2023

Begin oktober plaatsen we de appartementen op www.WoningHuren.nl. De oplevering van de appartementen is eind 2023. De appartementen zijn geschikt voor 1 of 2 personen. Bij een eenpersoonshuishouden zijn ze bereikbaar met een inkomen vanaf €44.035,-. Bij een meerpersoonshuishouden met een inkomen vanaf €48.625,-.

Het vroegere winkelpand met woning heeft van binnen en buiten een volledige metamorfose ondergaan. Het karakteristieke pand uit de jaren ‘50 met een roemrucht verleden, is van buiten in ere hersteld. Van binnen is het pand volledig gestript. Daar realiseerden we 3 prachtige appartementen. De appartementen zijn energiezuinig A++ en aardgasloos. Elk appartement heeft 10 zonnepanelen. Met vloerverwarming wordt het appartement verwarmd en deels gekoeld. De appartementen ogen ruim door de open indeling. Hierdoor ervaar je een echt loft-gevoel. De appartementen hebben een ruime, gezamenlijke tuin. Deze tuin is aangelegd en ligt op het zuiden. Ieder appartement heeft een berging van ongeveer 5 m2 in de tuin.

 

Appartement 1 – Snelliusstraat 16

Gebruiksoppervlakte 59 m2

Dit appartement ligt op de begane grond en heeft een gezamenlijke ingang met appartement 2.
Het appartement kenmerkt zich door de hoeveelheid licht die binnen komt. De keuken is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap en inductie kookplaat. Vanuit de slaapkamer loop je zo de gezamenlijke tuin in.

Appartement 2 – Snelliusstraat 16A

Gebruiksoppervlakte 133 m2

Het appartement heeft een gezamenlijke ingang met appartement 1. Dit ruime appartement bevindt zich op de 1e verdieping en bestaat uit twee woonlagen. Op de 1e woonlaag bevinden zich de woonkamer, keuken en badkamer. De keuken is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap en inductie kookplaat. Daarnaast is op de 1e woonlaag een tweede slaapkamer. Deze is goed te gebruiken als werk- of studeerkamer. Met een vaste trap ga je naar de 2e woonlaag. Daar kom je in een ruime slaapkamer met opbergruimte.

Appartement 3 – Van Leeuwenhoekstraat 78

Gebruiksoppervlakte 67 m2

Dit appartement heeft een eigen ingang. Door de dakramen en de vide komt er veel daglicht het appartement binnen. Vanuit de woonkamer loop je zo de mooi aangelegde gezamenlijke tuin in. Dit lichte appartement heeft een entresolverdieping. Deze bereik je met een ladder en kun je gebruiken als bergzolder. De keuken is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap en inductie kookplaat.

Huurprijs

De kale huur van de appartementen varieert naar verwachting van €820,- tot €1200,-. Dat is exclusief servicekosten. De servicekosten bestaan uit kosten voor:

  • Wijkbeheer
  • Glasverzekering
  • Abonnement kleine herstellingen
  • Zonnepanelen
  • Groenvoorziening
  • Schoonmaakkosten entree (appartement 1&2)

Heb je interesse in één van deze 3 appartementen? Houd dan vooral www.woninghuren.nl in de gaten! In september 2023 publiceren we de appartementen en verhuren we ze via loting.

Op dinsdag 25 juni zijn we vanaf 13 uur in onze wijken te vinden. Ons kantoor bezoeken of bellen kan die dag tot 13 uur. Spoedreparaties kun je uiteraard wel melden via het telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst staat je graag te woord.