Afbeelding: Struikroven 7 januari 2023

2e Struikroofdag Boswinkel

5 december 2022

Kom op 7 januari 2023 weer struikroven op Boswinkel en red planten van de sloop! Na een geslaagde eerste Struikroofdag in oktober, ben je ook welkom op de tweede struikroofdag.

De Enschedese wijk Oost Boswinkel wordt vernieuwd. We slopen daar een kleine 300 portiekflats en 100 eengezinswoningen. Er komen nieuwe, toekomstbestendige appartementen en woningen voor terug. In het gebied waar we gaan slopen groeit veel groen. Om te voorkomen dat we dit allemaal moeten vernietigen, organiseren we samen met Stichting Struikroven weer een Struikroofdag.

Op zaterdag 7 januari 2023 tussen 10.00 en 14.00 uur mag iedereen gratis groen komen ophalen. Het verzamelpunt is op de hoek van de Utrechtlaan en de Noordhollandstraat. Het gaat om het oostelijke deel van Boswinkel: het stuk met de oude woningen. Zaterdag 7 januari 2023 zijn daar mensen om je te helpen en tips te geven over het onderhoud. Er is ook een mini-graafmachine voor het uitgraven van groter groen. Neem wel even zelf een spade, kruiwagen en/of aanhanger mee.

Aanmelden is gewenst. Geef hier door dat je komt!