Reageren op een woning - Reageren op een woning

Reageren op een woning

Ons actuele huuraanbod  wordt elke werkdag geactualiseerd. De uiterste reactiedatum staat per woning vermeld.

Als u ingelogd bent, kunt u bij de betreffende woning op de knop 'direct reageren' klikken. In totaal kunnen zes reacties worden geplaatst. Zodra het toewijzingsproces is gestart, kunt u weer reageren op woningen.

Nadat de huurovereenkomst met de nieuwe huurder is gemaakt, wordt deze gepubliceerd op de lijst recent toegewezen woningen.

Hebt u hulp nodig bij het reageren of beschikt u niet over een computer? Dan kunt u gebruikmaken van de computers in de ontvangsthal op ons kantoor. Onze medewerkers helpen u graag.

Mocht het zo zijn dat u wordt uitgenodigd voor een verhuurgesprek dan hebben wij de meest recente inkomensverklaring (niet ouder dan 2 jaar) van de belastingdienst nodig. Als u wilt verhuizen naar Enschede en u heeft een WWB uitkering nodig dan heeft u ook een verklaring van de gemeente Enschede nodig.

Onze werkwijze

Wij hebben onze werkwijze in stappen onderverdeeld.

Hebt u een vraag? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Kunt u het antwoord op de vraag niet vinden? Neem dan contact op met Ons Huis via 053-4848900 of mail naar verhuur@onshuis.com.

 

 

Nieuw in ons aanbod

Bent u op zoek naar een woning? Kijk dan regelmatig bij ons aanbod, want wij vernieuwen dagelijks het overzicht van beschikbare woningen.

bekijk het gehele aanbod
 • De Klomp 82 ENSCHEDE

  NIEUW!
 • Jasmijnplein 22 ENSCHEDE

  NIEUW!
 • Aureliavlinder 11 A ENSCHEDE

  NIEUW!
 • Emmastraat 255 ENSCHEDE

  NIEUW!