Bezichtigen en accepteren van de woning - Bezichtigen en accepteren van de woning

Bezichtigen en accepteren van de woning

Als u geselecteerd bent voor de woning waarop u heeft gereageerd, nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op. U kunt dan eerst de woning bezichtigen. Als de woning nog bewoond is, maakt u een afspraak voor deze bezichtiging met de huidige huurder. Is de woning leeg, dan krijgt u van ons de sleutels mee. Deze sleutels moet u dezelfde dag weer inleveren bij ons kantoor.

Woning accepteren of weigeren

Na de bezichtiging beslist u of u de woning wilt accepteren. U krijgt drie dagen de tijd hierover na te denken. U kunt in de aanbiedingsbrief die u meekrijgt aangeven of u de woning accepteert of niet. 
Als u de woning niet wilt huren, is het ook belangrijk dit aan ons te laten weten. Anders kunt u na de weigering niet reageren op andere woningen in ons actuele huuraanbod.

Gaat u de woning accepteren, dan maken wij een afspraak met u voor een verhuurgesprek.

Onze werkwijze

Wij hebben onze werkwijze in stappen onderverdeeld.

Hebt u een vraag? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Kunt u het antwoord op de vraag niet vinden? Neem dan contact op met Ons Huis via 053-4848900 of mail naar verhuur@onshuis.com.

 

Nieuw in ons aanbod

Bent u op zoek naar een woning? Kijk dan regelmatig bij ons aanbod, want wij vernieuwen dagelijks het overzicht van beschikbare woningen.

bekijk het gehele aanbod
 • De Klomp 82 ENSCHEDE

  NIEUW!
 • Jasmijnplein 22 ENSCHEDE

  NIEUW!
 • Aureliavlinder 11 A ENSCHEDE

  NIEUW!
 • Emmastraat 255 ENSCHEDE

  NIEUW!