Onze werkwijze - Onze werkwijze - huurwoning toewijzen

Onze werkwijze

Bent u op zoek naar een huurwoning? Dan bent u bij Ons Huis aan het goede adres. Bij ons actuele huuraanbod vindt u alle woningen die per direct of binnenkort te huur zijn.

Woningzoekenden kunnen direct reageren op ons actuele huuraanbod als zij geregistreerd staan. U kunt alleen reageren op woningen als de huurprijs en uw huishoudinkomen op elkaar aansluiten. Uw inkomen moet passen bij de huurprijs van de woning. Hiervoor gelden regels die door het Rijk aan ons zijn voorgeschreven.    

De volgorde van de kandidaten bepalen we aan de hand van loting. Dit doet de computer voor ons.

De woningzoekende die voor een bepaalde woning het juiste inkomen heeft en door loting bovenaan de lijst komt, wordt door Ons Huis uitgenodigd voor een bezichtiging van de woning en een verhuurgesprek.

Onze werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit een aantal stappen

Er bestaan uitzonderingssituaties waarin we op een andere manier woningen toewijzen en verhuren.

Hebt u een vraag? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 053 48 48 900. U kunt ook een e-mail sturen naar verhuur@onshuis.com.

 

 

U kunt aan de beschreven werkwijze geen rechten ontlenen.

 

Nieuw in ons aanbod

Bent u op zoek naar een woning? Kijk dan regelmatig bij ons aanbod, want wij vernieuwen dagelijks het overzicht van beschikbare woningen.

bekijk het gehele aanbod
 • De Klomp 82 ENSCHEDE

  NIEUW!
 • Jasmijnplein 22 ENSCHEDE

  NIEUW!
 • Aureliavlinder 11 A ENSCHEDE

  NIEUW!
 • Emmastraat 255 ENSCHEDE

  NIEUW!