Onderhoud op maat (Oom) - Onderhoud op maat

Onderhoud op maat (Oom)

Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën over hoe een mooie keuken of een mooie badkamer is uitgerust en eruit ziet. Vaak is het een kwestie van smaak. Met 'Onderhoud op maat' bepaalt u zelf wanneer u de keuken of de badkamer van uw woning laat vervangen. Vindt u dat de keuken en/of de badkamer aan vervanging toe is, dan kunt u een beroep doen op ons. Tegen betaling kunt u kiezen voor vervroegde vervanging. U betaalt dan de restwaarde van de keuken of de badkamer. Is uw keuken ouder dan 18 jaar, dan voeren wij de vervanging kosteloos uit. Voor de badkamer geldt dat deze 25 jaar of ouder moet zijn.

Uitbreiding op de standaardkeuken

Op basis van onze kwaliteitseisen vervangen wij uw keuken of uw badkamer. Wilt u iets extra’s zoals meer luxe, meer kastjes, een ander aanrechtblad,  luxe inbouwapparatuur of andere kranen, dan betaalt u voor die extra’s een bedrag. Kijk voor meer informatie op uw woning aanpassen.  
Wij hebben als voorwaarde dat uw woning wel in ons jaarlijks programma voor Onderhoud op maat is opgenomen.

Heeft u vragen of wilt u een aanvraag indienen, dan kunt u contact opnemen met Thea Robbers. Zij is van maandag tot en met donderdagochtend bereikbaar via 053 4848 914. Zij kan ook meer informatie geven over hoe oud uw keuken/badkamer is en welk bedrag u zou moeten betalen als uw keuken jonger dan 18 jaar is of als uw badkamer jonger is dan 25 jaar.

Als u een aanvraag voor keukenvervanging of badkamervervanging wilt indienen, kunt u dit doen door onderstaande formulier in te vullen en te verzenden. Thea Robbers behandelt uw formulier dan.