Zonnepanelen en isolatieglas

De laatste tijd vragen huurders steeds vaker of ze zonnepanelen op het dak van hun huis of isolatieglas kunnen krijgen. We vertellen je graag iets meer over onze werkwijze.

Zonnepanelen

Op dit moment zijn we bezig met een proef met zonnepanelen bij een deel van onze huizen. We wachten hiervan eerst de resultaten af en bepalen dan of we dit verder kunnen uitrollen.

Als je nu zonnepanelen aanvraagt en je woont in een huis dat buiten de proef valt, dan helpen we je op dit moment helaas niet.

Isolatieglas

Het plaatsen van isolatieglas nemen we mee in de grote aanpak van het verduurzamen van onze woningen. We richten ons eerst op de huizen met de lage labels en werken complexmatig. Alle huizen met energielabel E, F en G zijn uiterlijk in 2028 verbeterd.

Individuele aanvragen voor isolatieglas nemen we op dit moment niet in behandeling.

 

 

 

Aangepaste openingstijden

In verband met een personeelsbijeenkomst is ons kantoor op dinsdag 31 januari gesloten van 11.45 uur tot 13.30 uur. Dringende reparaties kun je melden via ons algemene telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst helpt je graag. Tot 11.45 uur en na 13.30 uur kun je ons gewoon bereiken.