Afbeelding: DSC_0230_bewerkt
Maquette van de nieuwe wijk

Beeldkwaliteit

20 april 2018

De buurt wordt groen. Zoveel mogelijk bestaande waardevolle bomen blijven behouden. De uitstraling van de woonstraten sluit aan bij de Woonplaats. In de woonstraten worden parkeerplekken afgewisseld met bomen. De binnenhoven zijn groen met ruimte voor speelplekken en waterberging. Hier komen ook parkeerplekken. De woningen worden van baksteen met warme kleuren zoals rood, bruin en oranje. De kop van de woningen krijgen een bijzondere uitstraling. Bijvoorbeeld door grote ramen of een voordeur. Iedere woning krijgt een stoepje of een voortuin met een groene haag. De achtertuinen krijgen ook een groene, hoge haag. Of een gemetselde muur. De extra parkzone wordt ingericht met gras en mooie grote bomen

Maatregelen Coronavirus!

Maandag 6 april vind je weer nieuwe woningen op onze website. Vanaf dan kun je ook weer reageren op ons aanbod. We werken anders dan je gewend bent. Hoe we nu lege woningen verhuren lees je onder "Het laatste nieuws".

Wij vinden de gezondheid van onze huurders en medewerkers belangrijk. Daarom zijn de deuren van ons kantoor en de wijkkantoren gesloten. Contact vindt zoveel mogelijk telefonisch en digitaal plaats (via 053 48 48 900 en info@onshuis.com). Uitgebreide informatie lees je onder "Het laatste nieuws" of "Corona".