Afbeelding: Struikroven

Struikroven

24 september 2022

STRUIKROVEN | Red planten van de sloop! De Enschedese wijk Oost Boswinkel wordt vernieuwd. We gaan daar een kleine 300 portiekflats en 100 eengezinswoningen slopen. Er komen nieuwe, toekomstbestendige appartementen en woningen voor terug.

In het gebied waar we gaan slopen groeit veel groen. Om te voorkomen dat we dit allemaal moeten vernietigen, organiseren we samen met Stichting Struikroven een Struikroofdag.

Op zaterdag 8 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur mag iedereen gratis groen komen ophalen. Het verzamelpunt is aan de Overijssellaan, aan de kant van de Burgemeester van Veenlaan. Het gaat om het oostelijke deel van Boswinkel: het stuk met de oude woningen. Zaterdag 8 oktober zijn daar mensen om je te helpen en tips te geven over het onderhoud. Er is ook een mini-graafmachine voor het uitgraven van groter groen. Neem wel even zelf een spade, kruiwagen en/of aanhanger mee.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Geef hier door dat je komt.

Tijdelijk geen woningaanbod

 

Van 14 tot 28 maart hebben we tijdelijk geen woningaanbod. Ook kun je je tijdelijk niet inschrijven als woningzoekende. Vanaf 28 maart vind je alle woningen van Ons Huis en die van 12 andere woningcorporaties uit de regio op WoningHuren.nl. Vanaf dan kun je je ook weer als woningzoekende inschrijven. Je hoeft niet bang te zijn dat je een huis mist. Alle huizen komen gewoon op WoningHuren.nl voorbij. Nu al meer weten? Kijk alvast op WoningHuren.nl en lees de meest gestelde vragen.