Afbeelding: Struikroven

Struikroven

24 september 2022

STRUIKROVEN | Red planten van de sloop! De Enschedese wijk Oost Boswinkel wordt vernieuwd. We gaan daar een kleine 300 portiekflats en 100 eengezinswoningen slopen. Er komen nieuwe, toekomstbestendige appartementen en woningen voor terug.

In het gebied waar we gaan slopen groeit veel groen. Om te voorkomen dat we dit allemaal moeten vernietigen, organiseren we samen met Stichting Struikroven een Struikroofdag.

Op zaterdag 8 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur mag iedereen gratis groen komen ophalen. Het verzamelpunt is aan de Overijssellaan, aan de kant van de Burgemeester van Veenlaan. Het gaat om het oostelijke deel van Boswinkel: het stuk met de oude woningen. Zaterdag 8 oktober zijn daar mensen om je te helpen en tips te geven over het onderhoud. Er is ook een mini-graafmachine voor het uitgraven van groter groen. Neem wel even zelf een spade, kruiwagen en/of aanhanger mee.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Geef hier door dat je komt.

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.