Afbeelding: Compilatie Burendag 2022 Boswinkel

Burendag in Boswinkel

26 september 2022

Afgelopen zaterdag was het burendag. Dat betekende onder andere opruimdag in Boswinkel! Deze buurt wordt vernieuwd. Dat betekent dat mensen moeten verhuizen. Om een handje te helpen met alle spullen, organiseerden we een opruimdag voor de wijk. Een dag lang konden alle bewoners hun meubels in containers zetten. Het Goed was erbij voor meubels die hergebruikt kunnen worden. Dat is natuurlijk een stuk duurzamer dan weggooien, en het voorkomt dat meubels op straat komen te staan.

Ook was er een workshop onder leiding van Mr. Graffiti. Deze workshop organiseerden we samen met Alifa. Met buurtkinderen bespoot Mr. Graffiti beplating die we straks op de bouwhekken aan de Burgemeester van Veenlaan plaatsen. Wat een geweldig resultaat! Verder mochten we het springkussen lenen van Jumbo Enschede (Burgemeester van Veenlaan) en zorgde 't Ni-Je Terphoes voor eten en drinken. Het was een geslaagde dag!

Tijdelijk geen woningaanbod

 

Van 14 tot 28 maart hebben we tijdelijk geen woningaanbod. Ook kun je je tijdelijk niet inschrijven als woningzoekende. Vanaf 28 maart vind je alle woningen van Ons Huis en die van 12 andere woningcorporaties uit de regio op WoningHuren.nl. Vanaf dan kun je je ook weer als woningzoekende inschrijven. Je hoeft niet bang te zijn dat je een huis mist. Alle huizen komen gewoon op WoningHuren.nl voorbij. Nu al meer weten? Kijk alvast op WoningHuren.nl en lees de meest gestelde vragen.