Registreren

Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich als woningzoekende registreren op WoningHuren.nl.

Had je al een account, dan moet je op WoningHuren.nl je account activeren. Heb je nog geen account? Dan kun je je inschrijven op WoningHuren.nl. Dat kost eenmalig 25 euro. Daarna kun je meteen reageren op het woningaanbod. Elk jaar wordt gevraagd of je je inschrijving wilt verlengen. Dat is gratis. Het is belagrijk dat je gegevens van de inschrijving altijd kloppen. Pas het dus direct aan als er iets in je situatie wijzigt.

Passend toewijzen

Woningcorporaties moeten van de overheid sociale huurwoningen passend toewijzen. Je kunt daarom alleen reageren als een woning past bij je inkomen en gezinssamenstelling. Als je inlogt op Mijn WoningHuren.nl zie je de woningen die bij jouw inschrijving passen. Kijk ook altijd goed naar de voorwaarden die bij de advertentie vermeld staan.

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.