Afbeelding: Marleen 41_264x264

Actueel woningaanbod

Je vindt ons woningaanbod en dat van 12 andere corporaties op WoningHuren.nl

Op deze site plaatsen we alle woningen, garages en parkeerplaatsen die binnenkort te huur zijn. Het aanbod werken we dagelijks bij.

Sociale en vrije sector
We verhuren eengezinswoningen en appartementen in zowel de sociale als in de vrije sector. Onder het actuele woningaanbod op WoningHuren.nl zie je bij iedere woning wat de huurprijs van de woning is, welke huishoudgrootte bij de woning hoort en welk inkomen je moet hebben om op de woning te kunnen reageren.

Garages/Parkeerplaatsen
Ook garages en parkeerplaatsen die op korte termijn beschikbaar komen, plaatsen wij op onze website. Heb je interesse in een garage of parkeerplaats, kijk dan regelmatig naar ons actuele woningaanbod op WoningHuren.nl.

Bedrijfspanden
Makelaar Jan Jaap van Lente verzorgt voor Ons Huis de verhuur van bedrijfspanden. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 053 48 48 900.

Op dinsdag 25 juni zijn we vanaf 13 uur in onze wijken te vinden. Ons kantoor bezoeken of bellen kan die dag tot 13 uur. Spoedreparaties kun je uiteraard wel melden via het telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst staat je graag te woord.