Headers_159 Ik zoek een woning

Ik zoek een woning

Ben je op zoek naar een huurwoning? Dan ben je bij Ons Huis aan het goede adres. Je vindt ons woningaanbod op WoningHuren.nl.

We willen het vinden van een woning zo makkelijk mogelijk maken. Op WoningHuren.nl vind je het aanbod van 13 woningcorporaties. Je hoeft maar 1 keer in te schrijven om al het aanbod te zien en erop te reageren. Handig als je in meerdere gemeenten op zoek bent naar een woning. Of als meerdere corporaties woningen aanbieden in de gemeente waar je zoekt. Naast woningen staan op deze website ook parkeerplaatsen en garages.

Lees verder

Actueel woningaanbod

Onder ons actuele woningaanbod op WoningHuren.nl plaatsen wij alle woningen, garages en parkeerplaatsen die per direct of binnenkort te huur zijn.

Lees verder

Registreren

Om te kunnen reageren op het actuele woningaanbod, moet je geregistreerd staan als woningzoekende.

Lees verder

Onze werkwijze

Ben je op zoek naar een huurwoning? Dan ben je bij Ons Huis aan het goede adres. Onze werkwijze bestaat uit een aantal stappen.

Lees verder

Toegewezen woningen

Alle woningen die zijn toegewezen plaatsen wij op een lijst waarop alle reacties staan.

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.