Uit elkaar gaan

Als jullie uit elkaar gaan en een van jullie beiden wil in jullie huis blijven wonen, dan kan het zijn dat je nog iets moet regelen voordat dit kan. Lees hieronder wat je in welke situatie moet doen.

  • Staan jullie beiden op het huurcontract? En wil één van jullie de huur opzeggen waarna de ander blijft huren? Gebruik dan dit huuropzeggingsformulier en beschrijf de situatie in het blok “toelichting”.
  • Staat één van jullie beiden op het huurcontract? En wil die persoon in de woning blijven wonen? Dat mag. De persoon die op het huurcontract staat, mag in de woning blijven wonen.
  • Staat één van jullie beiden op het huurcontract? En wil de persoon die op het huurcontract staat vertrekken en de (ex) partner in de woning blijven wonen? Gebruik dan het formulier aanvraag medehuurderschap. Op dit formulier staan de voorwaarden van medehuurderschap en de documenten die we van je nodig hebben. De afdeling verhuur beoordeelt de aanvraag.

 

Aangepaste openingstijden

In verband met een personeelsbijeenkomst is ons kantoor op dinsdag 31 januari gesloten van 11.45 uur tot 13.30 uur. Dringende reparaties kun je melden via ons algemene telefoonnummer 053 48 48 900. Onze storingsdienst helpt je graag. Tot 11.45 uur en na 13.30 uur kun je ons gewoon bereiken.