Buurtbemiddeling

In sommige situaties mag je Buurtbemiddeling inschakelen. Dat kan bij geluidsoverlast, stankoverlast, tuin- en grondgeschillen, overlast van huisdieren, rommel in het trappenhuis of rommel in het plantsoen. In deze situaties mag je zelf Buurtbemiddeling bellen.

Buurtbemiddeling is een organisatie die samenwerkt met de corporaties, de gemeente en de politie. Ervaren deskundigen helpen bemiddelen in conflicten tussen buren en wijkbewoners. De bemiddelaars zijn onpartijdig en vellen geen oordeel. Buurtbemiddeling heeft een geheimhoudingsplicht. Soms vraagt Buurtbemiddeling aan ons om de bemiddeling samen op te pakken. In dat geval organiseren we een gesprek met alle betrokkenen.

Op de site van Buurtbemiddeling Enschede vind je meer informatie. Het telefoonnummer is 06-53347021. Je kunt ook mailen naar info@buurtbemiddelingenschede.nl. Oh ja, ook belangrijk: Buurtbemiddeling is gratis.

Op www.problemenmetjeburen.nl vind je algemene informatie over de tien meest voorkomende burenproblemen en tips.

Gewijzigde openingstijden

Op donderdag 25 mei zijn we vanaf 12 uur telefonisch niet bereikbaar. Ons kantoor is wel geopend!

 

Op maandag 29 mei - 2e pinksterdag - is ons kantoor gesloten. Deze dag kun je alleen spoedreparaties doorgeven via 053 48 48 900. Onze storingsdienst helpt je graag. We wensen je een fijn pinksterweekend!