Buurtbemiddeling

In sommige situaties mag je Buurtbemiddeling inschakelen. Dat kan bij geluidsoverlast, stankoverlast, tuin- en grondgeschillen, overlast van huisdieren, rommel in het trappenhuis of rommel in het plantsoen. In deze situaties mag je zelf Buurtbemiddeling bellen.

Buurtbemiddeling is een organisatie die samenwerkt met de corporaties, de gemeente en de politie. Ervaren deskundigen helpen bemiddelen in conflicten tussen buren en wijkbewoners. De bemiddelaars zijn onpartijdig en vellen geen oordeel. Buurtbemiddeling heeft een geheimhoudingsplicht. Soms vraagt Buurtbemiddeling aan ons om de bemiddeling samen op te pakken. In dat geval organiseren we een gesprek met alle betrokkenen.

Op de site van Buurtbemiddeling Enschede vind je meer informatie. Het telefoonnummer is 06-53347021. Je kunt ook mailen naar info@buurtbemiddelingenschede.nl. Oh ja, ook belangrijk: Buurtbemiddeling is gratis.

Op www.problemenmetjeburen.nl vind je algemene informatie over de tien meest voorkomende burenproblemen en tips.

 

Gewijzigde openingstijden. Vanaf 27 september ben je weer van harte welkom op ons kantoor! De deuren zijn open op maandag tot en met donderdag van 9 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9 tot 12 uur. Bel of mail gerust als je vragen hebt, 053 48 48 900 (vanaf 8.30 uur) of info@onshuis.com.

 

Richtlijnen die nog wel gelden lees je onder informatie corona (COVID-19).