Buurtbemiddeling

In sommige situaties mag je Buurtbemiddeling inschakelen. Dat kan bij geluidsoverlast, stankoverlast, tuin- en grondgeschillen, overlast van huisdieren, rommel in het trappenhuis of rommel in het plantsoen. In deze situaties mag je zelf Buurtbemiddeling bellen.

Buurtbemiddeling is een organisatie die samenwerkt met de corporaties, de gemeente en de politie. Ervaren deskundigen helpen bemiddelen in conflicten tussen buren en wijkbewoners. De bemiddelaars zijn onpartijdig en vellen geen oordeel. Buurtbemiddeling heeft een geheimhoudingsplicht. Soms vraagt Buurtbemiddeling aan ons om de bemiddeling samen op te pakken. In dat geval organiseren we een gesprek met alle betrokkenen.

Op de site van Buurtbemiddeling Enschede vind je meer informatie. Het telefoonnummer is 06-53347021. Je kunt ook mailen naar info@buurtbemiddelingenschede.nl. Oh ja, ook belangrijk: Buurtbemiddeling is gratis.

Op www.problemenmetjeburen.nl vind je algemene informatie over de tien meest voorkomende burenproblemen en tips.

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.