Ben je tevreden over ons?

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze medewerkers en onze dienstverlening. Daarom voeren we doorlopend onderzoek uit naar de klanttevredenheid.

We hebben jouw mening nodig!

Als je pas geleden de huur van jouw woning hebt opgezegd, de sleutels van je nieuwe woning hebt gekregen of bijvoorbeeld een reparatie hebt laten uitvoeren, kán het zijn dat je een vragenlijst ontvangt per e-mail. Ook kan het zijn dat je gebeld wordt met de vraag of je wilt meedoen. Met het onderzoek meten we hoe tevreden jij als klant bent over onze medewerkers en de dienstverlening die we bieden. Ook kun je ons tips geven over hoe we dingen anders of beter kunnen doen.

Voorbeelden van vragen die we stellen:

  • Vind je dat wij je snel helpen als je ons belt of mailt?
  • Stond de medewerker die je sprak je vriendelijk te woord?
  • Zetten we een stapje extra voor je?
  • Ben je tevreden over de manier waarop wij reparaties uitvoeren?
  • Kon je de informatie die je op de website zocht makkelijk vinden?

 

Doe je mee?!

We hopen dat jij de vragenlijst invult als je deze krijgt. Hoe meer mensen ons namelijk laten weten wat ze van onze dienstverlening vinden, hoe beter wij onze dienstverlening kunnen afstemmen op dat wat jij als klant belangrijk vindt. Het Kwaliteitscentrum voor Woningcorporaties (KWH) voert in opdracht van ons het onderzoek uit. De vragenlijsten worden verstuurd en verwerkt door onderzoeksbureau DESAN Research Solutions.

Alvast bedankt voor je deelname!

Storing iDEAL. Het is weer tijd om de huur van juli te betalen. Helaas werkt iDEAL nu niet. Betaal je jouw huur altijd via iDEAL? Maak de huur van juli deze keer dan handmatig over. Bedankt voor je hulp en onze excuses voor het ongemak.