Oplevering woning

Nadat je de huur van je huis hebt opgezegd, maken wij met jou een afspraak voor een vooropname en een eindopname. Ben je benieuwd hoe het huis eruit moet zien als je de sleutels bij ons inlevert? En wat de kosten zijn als je het huis niet op die manier oplevert? Klik dan hier.

Vooropname
Tijdens de vooropname bespreekt de technisch verhuurmedewerker met jou hoe je de woning moet opleveren. Ook kun je bespreken wat je ter overname kunt aanbieden en wat niet. Ook komen eventueel zelf aangebrachte voorzieningen ter sprake en overleg je met onze medewerker wat hiermee moet gebeuren.

De gemaakte afspraken tijdens de vooropname worden schriftelijk vastgelegd. Je ontvangt hiervan een rapport per e-mail.

Eindopname
De eindopname plannen we meestal op de laatste dag van jouw huurovereenkomst. De technische medewerker beoordeelt dan of de gemaakte afspraken tijdens de vooropname zijn nagekomen. Als dat niet het geval is, dan maakt Ons Huis de woning in orde en brengen wij de kosten daarvan bij jou in rekening. Na de eindopname is de huurovereenkomst ontbonden. Vanaf dan kun je geen reparaties meer uitvoeren of vergeten spullen ophalen.

Bij de eindopname lever je alle sleutels, ook die van de postkast en/of berging, bij de technisch verhuurmedewerker in. Als één of meerder sleutels ontbreken, brengen wij daarvoor kosten bij je in rekening.