Sleutels van uw huurwoning - Sleutels

Sleutels van uw huurwoning

Als de huurovereenkomst wordt ondertekend, ontvangt de nieuwe huurder ook de sleutels van de woning. Wij overhandigen van elk slot in de woning meerdere sleutels. Al deze sleutels moeten bij het verlaten van de woning weer worden ingeleverd.

Bijmaken van sleutels

Ons Huis geeft sleutels met met certificaat en zonder certificaat uit. Sleutels zonder certificaat kunt u zelf eenvoudig door een slotenmaker bij laten maken. De certificaatsleutel is een speciale sleutel. Op deze sleutel staat een nummer dat verwijst naar een certificaat. Het betekent dat deze sleutel uniek is. De certificaatsleutel is alleen via Ons Huis bij te bestellen voor rekening van de huurder. Per woning kan de prijs verschillen. Bijbestellen van een certificaatsleutel kost eenmalig € 20,- tot  € 30,-. De levertijd van certificaatsleutels is ongeveer 3 tot 4 weken.

Kosten voor nieuwe sleutels

Er kunnen diversen redenen zijn om nieuwe sloten op de woning te zetten. Uiteraard kan Ons Huis dan voor u de sloten vervangen. Dit kost € 50,- voor het eerste slot en € 25,- voor elk daaropvolgend slot. Deze kosten zijn voor uw rekening.

Als u uzelf hebt buitengesloten en alle sleutels liggen binnen, kan Ons Huis u helpen de woning weer in te komen. De vakman boort of breekt het slot uit. De kosten hiervoor zijn tijdens kantooruren € 50,-. Buiten kantooruren, dus in de avonduren en het weekend, betaalt u € 75,-. Hiervoor moet u zich legitimeren bij onze afdeling Technische service of bij onze vakman.