Huur betalen - Huur betalen

Huur betalen

Via automatische incasso kunt u uw huur betalen. Rond de 10e van de maand wordt deze afgeschreven van uw rekening. Betaalt u nog niet via automatische incasso en wilt u dit wel? Neem dan contact met ons op. Als uw betalingen niet via een automatische incasso lopen ontvangt u een acceptgirokaart.

Huur betalen via IDEAL
U kunt uw huur ook betalen via het huurdersportaal door middel van IDEAL. Na het inloggen gaat u naar het tabblad 'mijn woning', kies dan voor 'factuur en betaling' en daar vindt u alle openstaande facturen.

Heeft u geen inloggegevens, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Voorkom huurachterstand

Voorziet u problemen met het betalen van uw huur? Neem dan contact met ons op. Samen zoeken wij naar een passende oplossing.

Als u al een huurachterstand heeft opgebouwd, bespreken wij de mogelijkheden om dit op te lossen.Uw betalingsprobleem wordt vertrouwelijk door ons behandeld. Samen met één van onze medewerkers bespreekt u wat de mogelijkheden zijn om de huurachterstand op te lossen en verdere achterstanden te voorkomen.

U kunt contact opnemen met:

Mevrouw I. Gielink
t. 053 48 48 927
email: i.gielink@onshuis.com

Mevrouw S. Pit
t. 053 48 48 921
email: s.pit@onshuis.com

Huurtoeslag

Voor huurders met een lager inkomen is er de mogelijkheid huurtoeslag aan te vragen. Dit is een bijdrage van de overheid in de huurlasten. Deze toeslag wordt uitbetaald door de Belastingdienst. Voor meer informatie over huurtoeslag kunt u terecht bij de BelastingTelefoon via 0800 0543 (gratis) of kunt u kijken op www.toeslagen.nl