Glasverzekering - Glasverzekering

Glasverzekering

Glasschade kan aardig in de papieren lopen. Met de Glasverzekering van Ons Huis hoeft u zich niet langer druk te maken over de gevolgen van glasbreuk. Voor € 1,25 per maand bent u verzekerd tegen schade aan al het glas in ramen en deuren, die bedoeld zijn voor lichtdoorlating. Ook isolatieglas en ruiten in portieken en trappenhuizen zijn verzekerd. En heeft u schade? Dan kunt u bellen met Ons Huis. Wij zorgen er voor dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld.

Aanmelden

Aanmelden is heel eenvoudig. U kunt het formulier onderaan deze pagina invullen. Indien de aanmelding voor de 15e van de maand bij ons binnen is, bent u tegen glasschade verzekerd vanaf de eerste betaling. De kosten worden dan doorberekend bij de eerstvolgende huurbetaling. Wees niet oververzekerd en controleer vooraf of u voor glasschade verzekerd bent. Soms is het een onderdeel van de inboedelverzekering.

Opzeggen

Met onderstaand formulier kunt u op ieder moment de glasverzekering weer opzeggen. Indien het formulier voor de 15e van de maand bij ons binnen is, dan stopt de verzekering de volgende maand. Bij ontvangst na de 15e van de maand loopt de verzekering nog een maand langer door. Afhankelijk van de datum waarop u het formulier verzend, wordt de automatische incasso stop gezet.

U ontvangt per e-mail direct een kopie van het ingevulde formulier. Na ontvangst van het formulier nemen wij op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.