Abonnement Kleine Herstellingen - Kleine Herstellingen

Abonnement Kleine Herstellingen

Bent u geen doe-het-zelver? Of wilt u zich gewoon geen zorgen maken over de kleine onderhoudsklusjes die u eigenlijk zelf zou moeten verrichten? Dan biedt het Abonnement Kleine Herstellingen u de oplossing. Voor € 3,25 per maand neemt Ons Huis het onderhoud en de vervanging van een aantal onderdelen van u over. In het Onderhouds ABC ziet u precies welke werkzaamheden in dit abonnement zijn inbegrepen.

Aanmelden

Aanmelden is heel eenvoudig. U kunt het formulier onderaan deze pagina invullen. Indien de aanmelding voor de 15e van de maand bij ons binnen is, bent u abonnee vanaf de eerste betaling.

Opzeggen

Ons Huis hanteert een opzegtermijn van één maand. Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, nemen wij uw opzegging in behandeling. De mankementen of defecten die genoemd staan in het Onderhouds ABC dient u daarna zelf te bekostigen en te repareren. Ons Huis voert de reparatie dan niet meer uit. Wilt u zich na opzegging opnieuw aanmelden, dan is de eerste reparatie voor uw rekening.

U ontvangt per e-mail direct een kopie van het ingevulde formulier. Na ontvangst van het formulier nemen wij op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.